Înregistrezi și reînnoiești domenii simplu și rapid

Un domeniu este un nume de genul firma.ro prin care firma se identific─â pe internet. Denumirea unei companii are mult mai mult─â importan╚Ť─â ├«n spa╚Ťiul virtual, acolo unde nu beneficiaz─â de obiecte cum ar fi: firma luminoas─â, vitrin─â, catalogul sau de prezen╚Ťa unui reprezentant de v├ónz─âri.

Domeniul este folosit, de asemenea, pentru adresele de e-mail ale angaja╚Ťilor (nume@firma.ro), c├ót ╚Öi pentru numele site-ului web oficial (www.firma.ro).

Alege serviciul care te intereseaz─â

Vezi dac─â domeniul pe care ╚Ťi-l dore╚Öti este disponibil

De ce ai nevoie de un domeniu internet?

Din 1 martie 2018, domeniile .ro sunt cu ├«nregistrare/mentenan╚Ť─â anual─â.

Atunci c├ónd se realizeaz─â comunicarea cu clien╚Ťii, numele domeniului este primul lucru pe care ace╚Ötia ├«l vor vedea c├ónd trimi╚Ťi un e-mail, a╚Öa cum poten╚Ťialii cump─âr─âtori v─âd firma unui magazin sau vitrina, ├«nainte de a decide dac─â vor intra sau nu.

├Än concluzie, numele de domeniu ales trebuie s─â fie u╚Öor de citit ╚Öi de ╚Ťinut minte.

├Än Internet, fiecare nume de domeniu este unic, iar principiul utilizat este "primul venit, primul servit". A╚Öa c─â este recomandat─â rezervarea din timp a numelui de domeniu dorit, chiar dac─â nu exist─â ├«nc─â un site web ╚Öi nici planuri de construc╚Ťie a acestuia ├«n viitorul apropiat.

Consultă regulile de înregistrare sau reînnoire domenii.ro aici.